top of page
grafer

RevMAX Analyse

RevMAX tilbyr en rekke analyser ofte med et annen perspektiv enn andre. Vi tilbyr klare anbefalinger basert på data og erfaring. 

Market Analysis
Stolpediagram

RevMAX 7-trinns markedsanalyse

Vår 7-trinns analyse inkluderer beregning av den ekte etterspørselen i markedet.. Vi bruker de mest detaljerte dataene som er tilgjengelige for å sikre en nøyaktig forståelse av potensialet og prognosen for enhver destinasjon. Vi ser utover dataene. Analyse inkluderer daglige benchmarkingdata, månedlige SSB-data og mer. Der andre kan se 60 % belegg, ser vi 60 %  pluss et uobservert potensial . Noen sier at djevelen er i detaljene. Vi sier, fortjenesten er i detaljene. 

Distribusjonsanalyse

Distribusjon kan være veldig komplekst, og det å regne inntekt og kostnad fra hver kanal kan være en vrien øvelse. Det å ha en korrekt langsiktig distribusjonsstrategi kan være forskjellen på stor fortjeneste og stort tap.

Vi vet hvilke data vi skal se etter, og hvordan vi beregner den sanne kostnaden for hver distribusjonskanal. Vår analyse vil også komme med anbefaling på veien videre. 

online travel concept_ man using a laptop with travel agency on the screen. Screen graphic
Distribution Analysis
Picture of family checking in hotel.jpg

Kundeanalyse

Vi er sikre på at du har sett dette før: en topp-10-kundeliste.  Men: har du noen gang sett en "topp-10-lønnsom-kunde-liste"?

 

Å forstå hvilke kunder du kan risikere å miste, og hvilke du ikke har råd til å miste, kan utgjøre hele forskjellen i dine kontraktsprioriteringer og forhandlingsstyrke, og langsiktig fortjeneste. 

Customer Analysis

Tilpasset Excelmodell

Føler du deg noen ganger som en dårlig bygget robot - som gjør gjentagende arbeid på daglig eller månedlig basis? Er det noen rapporter eller oversikter som ville gitt deg et bedre beslutningsgrunnlag? 

Et regneark er et brillant verktøy for å kalkulere og rapportere. Det som tar deg timer eller dager, kan Excel gjøre på millisekunder, med den rette kodingen og logikken. Vi tilpasser modeller til ditt behov. 

Image by Carlos Muza

Valg og installasjon av RMS

Et inntektsstyringssystem (RMS) analyserer en kombinasjon av konkurrentpriser, historiske priser, markedsdynamikk og lagernivåer for å forutsi etterspørsel og gi prisanbefalinger *.

Hvis du vurderer å investere i en RMS-applikasjon, men usikker på hva du skal velge, er RevMAX her for å hjelpe og vil veilede deg gjennom hele prosessen.  

* Definisjon fra Hoteltechreport.com

Internet, business, Technology and network concept. Increase revenue concept. Virtual butt

Hotel Asset Management

Riktig konsept, merkevare, segmentering og inntektsstrategi er essensielle faktorer for å oppnå høyest mulig eiendomsverdi.  

RevMAX analyserer inntektsgenereringen til hotellet/eiendommen og inntektspotensialet ved å bruke benchmarking-data.

  • Hvordan presterer eiendommen i forhold til markedet?

  • Legger operatøren igjen penger på bordet?  

  • Får eiendommen sin rettferdige andel av markedet?  

 

Vi ser på eiendommen som en helhet, og ser etter potensielle nye inntektsstrømmer på eiendomsnivå, både fysiske og digitale.  

 

RevMAX leies inn av en utleier eller hotelleier for å hjelpe operatøren med å generere mer inntekter til fordel for både operatøren og eieren. 

Hotel sign.jpg
Young Business Managers crew Working with new startup project. Businessman Research the fi

Mulighetsstudier

Innenfor RevMAX og vårt morselskap Edge World har vi kompetanse til å gjøre en komplett mulighetsstudie for alle typer utviklingsprosjekter.

Mulighetsstudien søker å gi utvikleren en objektiv og pålitelig oversikt over prosjektet med vekt på den potensielle avkastningen på investeringen (ROI) til et prosjekt med en analyse av markedspenetrasjon, nettsted, utviklingskostnad, merkeutvalg og markedsanalyse.  Vi henter inn de relevante ressursene utenfor vår organisasjon ved behov. 

RMS Selection
Feasibility studies
Asset Management
Excel Models
bottom of page